Treff og aktiviteter Trondheim

På treff og arrangementer hos FFP velger du selv hvor lite eller hvor mye du vil fortelle/dele, men hensikten med gruppene er at man utveksler erfaringer og er en støtte for hverandre. FFP oppfordrer alle som deltar våre treff og arrangementer til å ikke dele opplysninger om andre videre.

Alle våre tilbud er gratis for pårørende.

 

Yoga for voksne

Studier har vist at yoga gir mange fordeler for psykisk og fysisk helse, og det er økt kunnskap om at yoga hjelper både barn og voksne finne mer ro, øke kroppsbevissthet og bedre konsentrasjonen.

FFP tilbyr yoga for voksne pårørende, enten individuelt eller i grupper i våre lokaler.

 

Yoga for barn 

Yoga for barn handler om å ha det gøy, holde fokus og la kroppen få slappe av. Her er det ikke noe prestasjonskrav og alle kan være med. Barna får mulighet til å kjenne mestring, øke selvtillit og bygge selvfølelse.

Gjennom yogaeventyr gjør vi bevegelser og posisjoner som er koblet til fortellingen. Sammen med enkle pusteteknikker, avspenningsøvelser og enkel meditasjon hjelper det barna å finne mer ro. Passer barn fra 4 – ca. 12 år.

FFP tilbyr yoga for barn individuelt eller i grupper.

 

Aktiviteter for voksne og barn 

FFP arrangerer jevnlig aktiviteter for pårørende voksne og barn, hvor man kan møte andre i liknende situasjon og gjøre noe hyggelig. Dette kan for eksempel være teater, hytteturer, kino, go-cart, osv.