Treff og aktiviteter Trondheim

Høstens program:

Kafétur og kino  tirsdag 24. august kl. 16.45.

Tur til Oppdal fredag 8. – søndag 10. oktober.

Keramikkurs onsdag 10. november kl. 16.30-19.30.

Meksikansk kokkekurs tirsdag 16. november kl. 17

Foreldretreff 31.8, 21.9, 19.10, 30.11 og 14. 12 kl. 17.-18.30 alle datoer.

Treff for unge voksne ta kontakt ved interesse.

Turgruppe 13.9, 20.10, 17.11, 15.12, kl. 17 alle datoer

For mer informasjon og påmelding, send en e-post til trondelag@ffp.no eller sms til 940 03 120.

Vi følger smittevernreglene satt av Trondheim kommune. Med forbehold om endringer.

Vi vil minne om at det er mulighet for digitale samtaler, både individuelle samtaler og familiesamtaler og samtaler ute mens vi går om dere bor i Trondheim. Vi er også tilgjengelig på telefon og e-post som vanlig mellom kl. 9 og 15 på hverdager og chatten er åpen mandag-onsdag kl. 9 til 16 og torsdager kl. 9 til 20. Det vil etter hvert også bli tilbud om digitale treff for ungdommer og digitale treff for voksne pårørende over hele landet. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra pårørende som har deltatt på disse treffene tidligere. Vi vet det ofte kan være en terskel å delta på noe første gang digitalt.

Foreningen Power har også gitt oss et tilbud om at pårørende hos oss kan få bruke stedet deres i Tømmerdalen i Bymarka i Trondheim gratis! Det er et vakkert sted, både sommer og vinter, med gode turmuligheter og mulighet for å ake rett ved. For mer informasjon om Power og for å se bilder av gården, se her: https://www.facebook.com/foreningenpower/

 

Yoga for voksne

Studier har vist at yoga gir mange fordeler for psykisk og fysisk helse, og det er økt kunnskap om at yoga hjelper både barn og voksne finne mer ro, øke kroppsbevissthet og bedre konsentrasjonen.

FFP tilbyr yoga for voksne pårørende, enten individuelt eller i grupper i våre lokaler.

 

Yoga for barn 

Yoga for barn handler om å ha det gøy, holde fokus og la kroppen få slappe av. Her er det ikke noe prestasjonskrav og alle kan være med. Barna får mulighet til å kjenne mestring, øke selvtillit og bygge selvfølelse.

Gjennom yogaeventyr gjør vi bevegelser og posisjoner som er koblet til fortellingen. Sammen med enkle pusteteknikker, avspenningsøvelser og enkel meditasjon hjelper det barna å finne mer ro. Passer barn fra 4 – ca. 12 år.

FFP tilbyr yoga for barn individuelt eller i grupper.

 

Aktiviteter for voksne og barn 

FFP arrangerer jevnlig aktiviteter for pårørende voksne og barn, hvor man kan møte andre i liknende situasjon og gjøre noe hyggelig. Dette kan for eksempel være teater, hytteturer, kino, go-cart, osv.