Treff og aktiviteter Trondheim

Høstens program:

Helgetur til Oppdal  fredag 1. september – søndag 3. september

Klatring og buldring med instruktør mandag 16. oktober kl. 17.30 – 19.30

Pizza og fotokurs tirsdag 21. november kl. 17.30 – 20

Juleforestilling på Voll gård dato kommer

For mer informasjon og påmelding, send en e-post til trondelag@ffp.no eller sms til 940 03 120.

Med forbehold om endringer.

Vi tilbyr også individuelle samtaler og par- og familiesamtaler i våre lokaler i Kjøpmannsgata 23, digitale samtaler og samtaler ute mens vi går om dere bor i Trondheim. Vi er også tilgjengelig på telefon og e-post som vanlig mellom kl. 9 og 15 på hverdager og chatten er åpen mandag kl. 12-15.30, tirsdag, onsdag og fredag kl. 9 til 15.30 og torsdager kl. 9 til 20.

Familiesamtaler i samarbeid med Trondheim fengsel
Visste du at vi har et samarbeid med Trondheim fengsel om familiesamtaler? Det betyr at dere kan møtes til samtaler med en ansatt fra fengselet og en ansatt fra FFP i tillegg til ordinært besøk. Mange opplever besøkstiden som kort og som et sted hvor det er vanskelig å gå i dybden på ting. Her har dere muligheten til det. Ta kontakt med oss eller en ansatt i fengselet for mer informasjon.

Lån av gård i Bymarka
Foreningen Power har også gitt oss et tilbud om at pårørende hos oss kan få bruke stedet deres i Tømmerdalen i Bymarka i Trondheim gratis! Det er et vakkert sted, både sommer og vinter, med gode turmuligheter og mulighet for å ake rett ved. For mer informasjon om Power og for å se bilder av gården, se her: https://www.facebook.com/foreningenpower/

 

Yoga for voksne

Studier har vist at yoga gir mange fordeler for psykisk og fysisk helse, og det er økt kunnskap om at yoga hjelper både barn og voksne finne mer ro, øke kroppsbevissthet og bedre konsentrasjonen.

FFP tilbyr yoga for voksne pårørende, enten individuelt eller i grupper i våre lokaler.

 

Yoga for barn 

Yoga for barn handler om å ha det gøy, holde fokus og la kroppen få slappe av. Her er det ikke noe prestasjonskrav og alle kan være med. Barna får mulighet til å kjenne mestring, øke selvtillit og bygge selvfølelse.

Gjennom yogaeventyr gjør vi bevegelser og posisjoner som er koblet til fortellingen. Sammen med enkle pusteteknikker, avspenningsøvelser og enkel meditasjon hjelper det barna å finne mer ro. Passer barn fra 4 – ca. 12 år.

FFP tilbyr yoga for barn individuelt eller i grupper.

 

Aktiviteter for voksne og barn 

FFP arrangerer jevnlig aktiviteter for pårørende voksne og barn, hvor man kan møte andre i liknende situasjon og gjøre noe hyggelig. Dette kan for eksempel være teater, hytteturer, kino, go-cart, osv.