Personvern

For Fangers Pårørende (FFP) – personvernerklæring

I FFP har personvern alltid stått i fokus, og vi er opptatt av å behandle informasjon fra våre medlemmer og samarbeidsparter på en ordentlig måte. FFP vil med dette gjøre rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og samarbeidspartnere. Behandlingsansvarlig for personvern i organisasjonen er daglig leder Hanne Hamsund. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres på tlf. 22 11 41 30 eller epost til post@ffp.no.

Medlemskap

Ved innmelding i FFP registrerer vi navn, adresse, telefonnummer og e-post. Disse opplysningene trenger vi for å kunne sende nyhetsbrev og årsrapport, og for å gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon til medlemmer i FFP. Når man melder seg inn i organisasjonen samtykker man til å motta nyhetsbrev, årsrapport og invitasjon til arrangementer. Ved avsluttet medlemskap slettes dine personopplysninger.

Vi registrerer navn, adresse og telefonnummer på personer som melder seg på aktiviteter, treff og helge- og ferieturer hos FFP. Vi registrerer også informasjon vi mottar om eventuelle allergier og behov for tilretteleggelse, samt informasjon om alder og høyde på barn for enkelte aktiviteter. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn den aktuelle aktiviteten de er registrert for. Personopplysningene slettes etter endt arrangement.

Du kan gjerne sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den når saken er ferdigbehandlet.

Nyhetsbrev

Som mottaker av nyhetsbrev fra FFP registreres din e-postadresse og eventuelt postadresse. Disse lagres i en egen database, deles ikke med andre og e-postadressen slettes når mottakeren ber om det.

Chat

På chatten er du anonym, så lenge du selv ikke velger å fortelle hvem du er.
Chatloggen slettes automatisk fra vårt system etter 28 dager.

Du må oppgi epostadresse dersom du ønsker å sende en melding over chatsystemet når chatten er offline.
Vi bruker epostadressen til å besvare din henvendelse.