Rådgivende samtaler

Vi tilbyr rådgivende samtaler og støttesamtaler på telefon, epost og chat for pårørende i hele landet. Vi har også tilbud om rådgivende samtaler og støttesamtaler for pårørende ved våre kontorer i Oslo og Trondheim. Vi tilbyr samtaler individuelt, for par og familier. Du kan også ha med deg en venn eller en annen støtteperson, hvis du ikke ønsker å komme alene.

Hos oss kan du blant annet få rådgivning om varetekt, fengsler eller andre straffereaksjoner, besøk og permisjoner. Du kan få råd om hvordan fortelle og snakke med barn om fengsling av et familiemedlem, eller man kan snakke om ting man synes er vanskelig ved sin situasjon. For å snakke med oss, trenger man ikke å fortelle hva sitt familiemedlem undersøkes eller gjennomfører straff for.

Hos oss treffer du fagpersoner med ulik bakgrunn og erfaring. Alle våre ansatte har taushetsplikt, og våre tilbud er gratis for pårørende.

 

22 11 41 30

post@ffp.no

Chat

Samtaler 

Våre telefontider er mandag – fredag 
kl. 09:00 – 15:30

Det er helt uforpliktende å ringe til oss, og du kan stille alle slags spørsmål. Du behøver ikke oppgi ditt navn, og heller ikke hva ditt familiemedlem, eller den du kjenner, er fengslet for. 

Man kan når som helst sende epost til oss. Vi besvarer epost så snart vi har anledning, innenfor åpningstid.

Chatten er nå under koronautbruddet åpen mandag til fredag 
kl. 09:00 – 16:00 og
torsdager kl. 09:00 – 20:00.

For å avtale tid for samtale ved våre kontorer i Oslo eller Trondheim, ta kontakt på telefon eller epost. 

Er det behov for bruk av tolk i samtalen med oss, kan vi bestille dette. Dette må avtales på forhånd.