Treff for unge voksne i Trondheim

Treff for unge voksne

De fleste varetektsfengslede og straffedømte har pårørende. Noen av disse er unge personer som er barn/stebarn, barnebarn, søsken eller partner til den varetektsfengslede/straffedømte.

Mange av de unge har erfaringer, følelser og tema/spørsmål som det er vanskelig å snakke om. De kjenner kanskje ingen med liknende erfaringer som helt forstår hvordan de har det, eller greier å stole på andre slik at de bærer på en hemmelighet.

Derfor ønsker FFP Trøndelag å arrangere et treff for unge personer som er pårørende til varetektsfengslede og straffedømte. Her kan du treffe andre som kan ha liknende erfaringer og spørsmål. Mange opplever det som en stor lettelse å treffe og snakke med andre, selv om det kan være litt skummelt å komme den første gangen. En ansatt i FFP vil være til stede under hele treffet, og vi svarer gjerne på spørsmål om fengsel, kriminalomsorgen, rettigheter og så videre. Du kan snakke med oss på telefon eller komme til oss og ta en prat en gang først hvis du ønsker det; bare ring/send sms så finner vi et tidspunkt.

Vi håper du kontakter oss hvis du har spørsmål / lurer på om dette er noe for deg.

Sted: FFP Trøndelag. Kjøpmannsgata 23 i Trondheim
Tid: Onsdag 16. november kl. 18.00-20.00
Servering: Pizza, kake/kaffe
Påmelding: Mob. 940 03 120 eller epost: trondelag@ffp.no
Alder: 16-25 år

Håper vi hører fra deg 😊