FuelBox Lovbrudd, straff og familie

FuelBox Lovbrudd, straff og familie

Vi er glade for å kunne dele nyheten om at For Fangers Pårørende (FFP) i samarbeid med Kirkens Bymisjon og FuelBox AS har utviklet FuelBox Lovbrudd, straff og familie. FuelBox Lovbrudd, straff og familie er et samtaleverktøy for barn, unge og voksne som er pårørende til innsatte eller pårørende til domfelte som soner straff i samfunnet, og for innsatte. Boksen er utviklet med støtte fra Stiftelsen Dam, og vi har fått viktige og nyttige innspill fra pårørende og domfelte underveis i prosessen.

Lovbrudd og straffegjennomføring preger ofte hele familien, og det kan være vanskelig å snakke om dette både i familien og med andre. Ved å snakke om det som er vanskelig, kan det være lettere å forstå egne og andres reaksjoner. Fuelbox Lovbrudd, straff og familie er et nyttig verktøy som tar opp sentrale spørsmål og temaer fra et nøytralt ståsted, og hjelper oss på vei med de viktige og verdifulle samtalene.

Her finner du mer informasjon om FuelBox Lovbrudd, straff og familie og bestillingsskjema for deg som ønsker å få boksen tilsendt.